Inschrijving gestopt vanwege coronacrisis

  24 maart 2020

  0 Comment

Het hele land is in de ban van de Corona-uitbraak. Alles ligt stil, het openbare leven, het werkzame leven, de sociale contacten, alles is terug gebracht naar het minimale. De wereld lijkt stil te staan, maar gelukkig doet zij dat niet. Vooral die mensen die toch voor ons doorwerken, voor ons zorgen, onze winkels vullen, ons afval ophalen, ons vervoeren of onze producten vervoeren, zijn we dankbaar. Dat kan niet voldoende worden benadrukt, denken wij. ook zien we talloze initiatieven voorbij komen om elkaar te helpen, elkaar te steunen. Dat is prachtig om te zien en dat stemt ons toch wel positief in deze moeilijke periode…

Ook voor Bussloo Beach editie 2020 zijn wij geregeld aan het bekijken wat onze opties zijn. We zijn blij en trots dat we al enkele aanmeldingen binnen hebben gekregen, al ver voor dat Corona überhaupt bekend was kwamen zij al binnen. Toch hebben wij op dit moment besloten de inschrijving te sluiten. Niet omdat we het toernooi afblazen, daar is het te vroeg voor. We gaan liever door, het toernooi verdient het, jullie verdienen dat!

Maar we moeten ook realistisch zijn. De huidige situatie is gepland tot 6 april, ruim voor ons toernooi op 14 juni. Echter de verwachtingen zijn dat we het met 6 april nog niet redden. Vele organisaties hebben ook voor daarna evenementen al geannuleerd (zoals het vele vereniging tijdelijk stil staan en ook de NeVoBo de competities stil heeft gelegd en deels zelfs heeft gestopt). Wij wachten nog even af, we hopen dat we tegen die tijd kunnen zeggen: “WIJ GAAN DOOR”. Dan gaat de inschrijving ook weer gewoon open.

Houd onze website in de gaten, maar wij zullen jullie uiteraard ook via een nieuwsbrieven onze sociale media kanalen communiceren over het vervolg. Voor diegene die zich al hebben ingeschreven, jullie inschrijving blijft natuurlijk gewoon staan. Als we toch moeten afgelasten, zullen we jullie direct benaderen hoe we dit zullen oplossen.

Als jullie vragen hebben, neem gerust contact met ons op.

Voor nu, doe voorzichtig en kijk een beetje extra naar elkaar om!

Hopelijk tot snel op een zonovergoten mooi Bussloo.

Ante Brinkman
Voorzitter Stichting Bussloo Beach