Bussloo Beach Editie 2020?

  3 april 2020

  0 Comment

Onlangs zijn de beperkingen weer met een maand verlengd. Evenementen zijn zelfs tot 1 juni niet toegestaan. wij hopen dat het jullie allemaal goed gaat? Dat het thuis zitten en thuis werken in goede harmonie gebeurt en dat de muren nog niet op jullie af komen. Juist in deze tijd van mooier wordende dagen willen we naar buiten, genieten van het mooie weer en elkaar. Het is ook de periode waar we doorgaans vol in onze voorbereidingen zitten, waar we onze sponsoren en partners langs gaan. Wat nu allemaal stil ligt.
 
Echter ons mooie toernooi staat twee weken na deze lockdown gepland op 14 juni. In principe lijkt het – op dit moment – door te kunnen gaan. Echter de ontwikkelingen in eigen land en de landen om ons heen doen ons vermoeden dat dat niet haalbaar, noch verstandig zou zijn. Veel grote evenementen van daarna zijn ondertussen ook al afgelast. Afgelasten vinden wij een heel vervelend woord. Ons toernooi is nog nooit afgelast, al bijna 30 jaar gaat het door. Zou 2020 dan het eerste jaar worden? Maar een editie voor de zomervakantie zien wij niet meer gebeuren, helaas!!
 
Een optie om het toch door te laten gaan is het verschuiven naar net na de zomervakantie. In het weekend van 5/6 september hebben wij voorlopig een optie geplaatst op ‘ons mooie strand, nabij Pitch en Putt. Graag horen we van jullie of dit voor jullie een optie zou zijn? We weten dat het vlak voor de reguliere competitie is, en ook met weer zit je dan toch al wat ‘gevaarlijker’, Maar daar hebben we ons al bijna 30 jaar lang niet laten wegjagen….
 
Op onze site vind je een poll hiervoor. Vullen jullie hem ook in? Dan weten wij wat we kunnen doen!!
 
 
Als jullie vragen hebben, neem gerust contact met ons op via ons formulier
 
Voor nu, doe voorzichtig en kijk een beetje extra naar elkaar om!!
 
Hopelijk tot snel op een zonovergoten mooi Bussloo!!