Bussloo Beach Editie 2020 - Afgelast!!

  21 april 2020

  0 Comment

Vanavond is er een nieuwe persconferentie geweest waarbij een aantal zaken zijn versoepeld, een aantal zaken een korte periode zijn verlengd en een aantal zaken nog verder zijn verlengd. Ondanks dat ook wij hoopten op een versoepeling snappen wij de beweegredenen wel welke nu gegeven zijn voor de gemaakte keuzes. Wij denken dat het verstandig is om liever nu te verlengen en straks met een gerust hart meer vrij te kunnen geven dan nu vrijgeven en straks nog langer in de problemen te zitten. Of nog erger straks met een nog hogere piek in bijvoorbeeld de zorg te zitten. Gelukkig daalt de druk langzaam maar zeker, maar het is overduidelijk dat we er nog niet zijn….

Voor evenementen waarvoor een vergunning nodig is, is een verbod ingesteld tot 1 september. Ook Bussloo Beach is zo’n evenement, en daarmee is de optie om voor de zomer te spelen definitief van de baan. Wij hadden een alternatieve datum uitgevraagd in onze vorige nieuwsbrief voor een later moment. Het betreft hier het weekend van 5/6 september. Ondanks dat de poll 75% “ja” zegt en er 20 personen gestemd hebben, hebben we toch moeten besluiten een streep te zetten door de 2020-Editie.

Als, en dat is nog steeds een als, alles vrijgegeven wordt op 1 september, is 1 week de tijd te kort dag om alles goed geregeld te hebben. Tevens zullen er kosten gemaakt moeten worden, als we eerder met organiseren zouden (kunnen) beginnen, die we niet kunnen verhalen als het in dit weekend onverhoopt toch nog niet zou kunnen.

Maar boven alles denken wij dat het onverstandig zou zijn om zo snel na het vrijgeven al een dergelijk groot evenement te organiseren. We kunnen bijvoorbeeld onmogelijk zorg dragen voor de veilige 1,5m afstand, en dan is het 1,5m al sportend al aan de krappe kant.

Wij moeten derhalve met pijn in ons hart deze editie afgelasten,

maar wij zullen er in 2021 weer een mooi toernooi van maken.

Wij rekenen op jullie begrip en hopen jullie in 2021 weer te zien op ons prachtige toernooi!! Blijf ons volgen, want ook al is er dan geen toernooi, zullen we de tijd wel gebruiken om verder na te denken wat we wél kunnen doen, anders kunnen doen of gewoon iets doen!! 

Als jullie vragen hebben, neem gerust contact met ons op via ons formulier

Voor nu, doe voorzichtig en kijk een beetje extra naar elkaar om!!

Hopelijk tot snel op een zonovergoten mooi Bussloo!!

NB: We nemen binnen een paar dagen contact op met die teams die zich al hadden opgegeven!!

Ante Brinkman

Voorzitter

Stichting Bussloo Beach: