Editie 2021 - We hebben een datum.....

  27 november 2020

  0 Comment

Nog steeds waart het Corona-virus door het land. Veel ligt nog steeds stil, het openbare leven, het werkzame leven, de sociale contacten, alles loopt anders dan normaal. Dan weer worden de regels wat versoepeld, dan worden ze weer aangetrokken. De besmettingscijfers volgen een zelfde ritueel. Hoe beter we ons aan de regels houden, hoe eerder het normale leven weer hervat zal kunnen worden. Wij roepen daarom al onze deelnemers op vol te houden in deze rare tijden, zodat we komende editie weer lekker het strand op kunnen… Want een datum hebben we inmiddels gepland:

Zondag – 27 Juni 2021

Voor deze editie zijn wij ondertussen voorzichtig aan de voorbereidingen begonnen. We bekijken de opties, zijn voorzichtig aan het denken over dit jaar. Ook nemen we alvast contact op met onze sponsoren. Immers zijn veel kosten gewoon door gelopen en is er bij het wegvallen van de editie 2020 wel een gat geslagen in onze begroting. Ook hiervoor vragen we jullie hulp, met onderstaande betaallink (klik op de QR-code of scan deze) kunnen jullie geheel vrijwillig een (kleine) donatie doen om die kosten weer denkend te krijgen, zodat we komende editie niet hoeven te verhogen in de deelnemersbijdrage.

Houd onze website in de gaten, maar wij zullen jullie uiteraard ook via nieuwsbrieven en onze social media kanalen communiceren over het vervolg. Voor diegene die zich alvast inschrijven, als we toch moeten afgelasten, zullen we jullie weer benaderen over hoe we dit zullen oplossen, net als afgelopen jaar! 

Als jullie vragen hebben, neem gerust contact met ons op.

Voor nu, doe voorzichtig en kijk een beetje extra naar elkaar om!

Hopelijk tot snel op een zonovergoten mooi Bussloo.

Ante Brinkman Voorzitter Stichting Bussloo Beach