Editie 2022: We gaan weer van start..... en hoe....

  21 februari 2022

  0 Comment

Editie 2022!

Dit jaar organiseren we eindelijk weer het Bussloo Beach Volleybal toernooi. En hoe….

WK Volleybal 2022!

In 2022 is Nederland, samen met Polen,  gastland voor het Wereldkampioenschap Volleybal. De gemeente Voorst, waaronder het prachtige Bussloo valt, is hostcity voor de Canadese selectie. Vanuit de organisatie van de gemeente zijn wij benaderd om hen te helpen met het organiseren van een aantal side-events deze zomer. Hier hebben wij natuurlijk “ja” op gezegd en gaan deze samenwerking dan ook graag aan. Wat dit precies betekent voor ons en voor ons toernooi zal in de komende periode duidelijk worden. Zodra we meer weten zullen we dit met jullie delen via onze kanalen.

Bas van de Goor Foundation!

In de eerste paar jaar dat wij de organisatie op ons hebben genomen hebben we toegevoegd dat we een Goed Doel zoeken die we een aantal jaren willen ondersteunen. Ons eerste goede doel was de Bas van de Goor foundation. Reinder Nummerdor en Michiel van Dorsten kwamen ons toernooi  opluisteren. Maar dank aan jullie allemaal hebben we in de afgelopen jaren een mooi bedrag opgehaald waar zij fantastische evenementen hebben kunnen organiseren voor kinderen met Diabetes. Binnenkort zullen we met wat mooie foto’s en een eindstand komen. Als jullie nog meer willen weten over deze prachtige organisatie kan ik jullie aanraden om eens op hun site te kijken: https://www.bvdgf.org

 

Instituto Levante!

Voor de komende periode hebben we een heel bijzondere nieuwe stichting gevonden. De stichting “Instituto Levante” in Rio de Janeiro – Brazilië. Deze stichting is opgericht door Carolina Solberg, zij speelde onderandere met Barbara Seixas en Agatha Bednarczuk, samen goed voor Olympisch zilver. De stichting zet zich in voor de kinderen van de favela’s van Rio de Janeiro. Behalve dat ze de kinderen beachvolleybal aanbieden, zorgen ze ook voor eten (wat helaas voor veel van de kinderen noodzakelijk is) en nemen ze mee naar allerlei culturele activiteiten. Door middel van al deze activiteiten krijgen de kinderen meer vertrouwen in hunzelf en in hun toekomst, krijgen ze normaal te eten en beleven ze vooral ook veel plezier in het verder erg harde moeilijke leven. Wij zijn daarom erg blij en trots om hier ons steentje aan bij te kunnen dragen. En hopen dat ook jullie hier graag aan bij willen dragen… Om ze te volgen op Instagram kan je ze op de volgende link vinden:

https://www.instagram.com/institutolevante/

Wanneer….

Op dit moment hebben we twee opties voor het toernooi. Het laatste weekend van juni of het eerste weekend van juli. De zomervakanties voor onze regio en die van Noord (onze deelnemers van over de IJssel) vallen laat dit jaar… Welke het wordt is nog even onbekend, maar via onze poll horen we graag hoe jij hierover denkt.

This poll is no longer accepting votes

Wanneer wil jij dat Bussloo Beach Editie 2022 zal plaatsvinden?
Poll eindigt over 797 dagen