Autohopper Bussloo Beach

  25 april 2023

  0 Comment

Editie 2023 met een nieuwe hoofdsponsor: Autohopper!!

Dit jaar organiseren we weer het Bussloo Beach Volleybal toernooi. Op 2 juli staan onze velden weer op op Bussloo, strand de Paal. Dit jaar met een nieuwe hoofdsponsor. In de nieuwsbrief kon je er al wat over lezen. Autohopper Apeldoorn (goed voor twee vestigingen in noord en west Apeldoorn) zal ons de komende jaren sponsoren met een prachtige deal. Ze steunen ons financieel, leveren het noodzakelijke transport met een vrachtwagen. Zij zullen ons ook van nieuwe shirtjes voorzien en er komt een leuke extra voor jullie als deelnemer. Hoe we deze laatste vorm gaan geven, moeten we nog nader onderzoeken. Maar houd onze socials in de gaten, want dit wordt wel een gaaf extraatje…

Over Autohopper: Zij is de no-nonsense autoverhuurder van Nederland. Autohopper kenmerkt zich door duidelijke prijzen en voorwaarden. Je weet bij Autohopper altijd waar je aan toe bent. Met meer dan 130 vestigingen is Autohopper de autoverhuurder met het grootste aantal vestigingen in Nederland.

EK Beach Volleybal 2024!

In 2024 is Nederland weer het organiserende land voor het EK Beachvolleybal. Wij willen net als in 2022 weer side-event worden van dit fantastische evenement, zoals we dat ook waren voor het WK Volleybal in 2022 en ook in voor het WK Beach in 2018. Weet nog? Toen Reinder Nummerdor en Michiel van Dorsten rondliepen en mee speelden? ook voor 2024 gaan we kijken of we weer iets bijzonders uit de hoge hoed kunnen toveren… Als je ideeën hebt die we kunnen uitwerken laat het ons even weten. Gewoon via de mail (info<at>bussloobeach.nl) of via ons contactformulier… We zien jullie mooie en bijzondere ideeën tegemoet en kijken graag wat mogelijk is om uit te voeren.

Instituto Levante!

Ook dit jaar zullen we de stichting “Instituto Levante” in Rio de Janeiro – Brazilië ondersteunen. Deze stichting is opgericht door Carolina Solberg, zij speelde onder andere met Barbara Seixas en Agatha Bednarczuk, samen goed voor Olympisch zilver. De stichting zet zich in voor de kinderen van de favela’s van Rio de Janeiro. Behalve dat ze de kinderen beachvolleybal aanbieden, zorgen ze ook voor eten (wat helaas voor veel van de kinderen noodzakelijk is) en nemen ze mee naar allerlei culturele activiteiten. Door middel van al deze activiteiten krijgen de kinderen meer vertrouwen in hunzelf

en in hun toekomst, krijgen ze normaal te eten en beleven ze vooral ook veel plezier in het verder erg harde moeilijke leven. Wij zijn daarom erg blij en trots om hier ons steentje aan bij te kunnen dragen. En hopen dat ook jullie hier graag aan bij willen dragen… Om ze te volgen op Instagram kan je ze op de volgende link vinden:

https://www.instagram.com/institutolevante/

Jeugdtoernooi?

De afgelopen jaren was Bussloo Beach eigenlijk alleen maar toegankelijk voor seniorenteams. Naruurlijk deden er geregeld jeugdleden mee (vooral uit de A- en B-jeugd) in de diverse teams, maar een toernooi speciaal voor de jeugd was nog niet eerder mogelijk. We krijgen echter geregeld de vraag of er ook een jeugdtoernooi is. Wij geven daar telkens hetzelfde antwoord op, tot dit jaar. Dit jaar willen we kijken of er genoeg animo is voor een jeugdvariant van ons beachtoernooi. Voorwaarde is wel een volwassen begeleider! Om te kijken of we hier voldoende animo voor hebben, hebben we hier een poll:

This poll is no longer accepting votes

Ja, wij zouden graag met een jeugdteam willen inschrijven...(poll open tot 14 mei)
Ons jeugdteam komt uit in de volgende (leeftijds-)klasse:
Moeten we je op de hoogte houden van een eventueel jeugdtoernooi? Laat dan je mailadres achter....
×