En editie 29 - 2023 is ten einde.... en Editie 30 komt eraan! - Autohopper Bussloo Beach

  10 juli 2023

  0 Comment

Beste beachers,

Ruim een week alweer na onze 4e editie en de 29e editie in totaal. Wij kijken terug op best een geslaag toernooi. We waren weer flink groter dan vorig jaar en hopen deze lijn voor volgend jaar door te zetten. Om het nog beter te doen hebben we natuurlijk jullie feedback hard nodig. We hebben al een mail gestuurd naar alle contactpersonen om onze eenvoudige feedbackformulier in te vullen, en de eerste reacties komen al binnen. Veelal positief maar gelukkig ook wat puntjes van kritiek, opbouwende kritiek gelukkig. Kritiek ook waar we zeker wat mee kunnen ook wat mee gaan doen voor onze volgende editie: NUMMER 30 op 30 juni 2024…. Wil jij ons ook nog vertellen wat we anders kunnen doen, of wat we zeker moet behouden? Het zijn maar 3 vragen (een tip een top en een opmerkingenveld), geen van alle verplicht, maar voor ons oooh zo welkom. Klik hier om je reactie alsnog achter te laten!! alvast onze dank!!

En dan de uitslagen van dit jaar per poule:

Competitie Midden Vrouw 2×2 en 3×3:

 

 

 

 

 

 

 

Competitie Laag/Recreatief Hoof Vrouw en Mix:

 

 

 

 

 

 

 

En als laatste Competie Midden Man en Recreatief Laag Mix::

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Iedereen gefeliciteerd met jullie prijzen.

OPROEP: Heb je de verrassingsprijs gewonnen van Thermen Bussloo, neem dan even met ons contact op. Hier is wat mis gegaan!

Hopelijk tot volgend jaar. Want dan gaan we dus gewoon door. En hoe… dat is nog een verrassing, inschrijving is nu al open en de eerste teams staan al op het schema. Hoe gaaf is dat!! Schrijf je dus gewoon alvast in voor de 30e editie!!! Volg onze socials en blijf op de hoogte want het komende jaar zullen we vaker dan voorheen in de pen klimmen om nieuws te melden over het jubileumjaar!!!