Nieuwe velden - Autohopper Bussloo Beach

  28 juli 2023

  0 Comment

We zitten bijna middenin de zomervakantie. Diegene die in Nederland zijn (gebleven) hebben het tot nu toe kwa weer niet bijster geluk gehad, maar we hebben nog even. Anderen zitten wellicht in de oven-temperaturen van Zuid Europa, wat ook niet altijd even lekker is. Ik hoop in ieder geval dat iedereen veilig is (van hitte, branden, hagelstenen in bijna beachbal-formaat of waarvan dan ook) en volop geniet van die broodnodige paar dagen niks moeten doen… Geniet en ‘have fun’!!

Wij zijn ondertussen al weer vollop bezig met de volgende (30e !!!!) editie…. De onlangs gehouden enquete heeft aardig wat reacties ontvangen, waarvoor wij enorm dankbaar zijn. Gelukkig was een groot deel positief over het toernooi en de organisatie. Het was weer gezellig kwam eigenlijk overal wel terug. Ook werd Tournify (wederom) als plezierig ervaren. Waardoor we het gebruik van Tournify in onze 30e editie nog verder gaan uitbreiden. Hierover later meer.

Wat ook geregeld terugkwam waren de velden en dan vooral de kwaliteit daarvan… Die is gewoon niet meer van deze tijd, is een beetje de gemeenschappelijke boodschap die wij mochten ontvangen. Dat vinden we gelukkig zelf ook, ook al voor dit toernooi. Echter een eerste zoektocht en onderzoek naar velden leverde voor de afgelopen editie weinig op waar we wat aan hadden. Vandaar dat we het over deze editie heen hebben getild en op jubileum editie 30 willen stralen met nieuwe mooie velden. Daar is natuurlijk helaas weer veel geld voor nodig. Daar wij een no-profit-organisatie zijn waar de opbrengsten naar goede doelen gaat zijn hier vanuit de stichting geen middelen voor beschikbaar. We gaan in de komende periode bij al onze sponsoren langs, maar nu vragen we ook jullie hulp middels een Crowdfunding. Elke euro helpt en zijn we enorm dankbaar voor!!

Dus als je ons wil helpen en wil doneren voor nieuwe velden, ga dan naar onze Fundingpagina bij GoFundme of via de volgende link: https://gofund.me/e869cf05

Wil je nog meer voor ons toen, wordt dan lid van de BB-Fundraisers. Dit kan en mag iedereen zijn die ons een warm hart toedraagt. Jij gaat dan n jouw netwerk rond om voor ons geld op te halen. De voortgang kan je bekijken en de beste fundraiser krijgt van ons een leuke prijs (we zijn nog met onze sponsoren in gesprek wat dat kan worden, dus hou onze socials hiervoor in de gaten 🙂 Word Fundraiser via deze aanmeldpagina en meld je aan! Wij zijn je in ieder geval enorm dankbaar voor alles wat er binnen komt.