Editie 2024 zal geen doorgang vinden

  29 april 2024

  0 Comment

Beste Beachers,

Editie 2024 zal geen doorgang vinden.

Een vervelende keuze, maar het is helaas niet anders.

Een aantal maanden geleden heb ik, Ante, besloten een stap terug te doen. Om onder andere persoonlijke redenen zag en zie ik het niet zitten mij met hart en ziel in te zetten voor dit prachtige toernooi.

Elk jaar zijn we weer opzoek naar een team aan vrijwillers die ons kunnen helpen. In de voorbereiding, in het weekend zelf, in de nazorg. Zo ging het elk jaar opnieuw en elk jaar opnieuw hebben wij deelnemers opgeroepen ons te helpen met bijvoorbeeld het opbouwen. Elk jaar lukte dit op het laatste moment net wel, maar soms ook net niet. Hierdoor waren wij met zijn twee├źn en onze partners aangewezen alles zelf te doen. dit resulteerde in een veel te zwaar weekend (en weken ervoor en week erna). Deze druk wilde ik niet opnieuw , vandaar dat ik ervoor koos te stoppen.

Dit heb ik uiteaard met Wim besproken, waarop we gekeken hebben om op een andere wijze het toernooi door te zetten.

We hebben gelukkig een nieuwe partner gevonden, echter was er onvoldoende tijd om de nodige vrijwilligers op de been te krijgen om het op de juiste wijze van de grond af te krijgen. Daarom hebben wij, samen met onze nieuwe partner besloten dit jaar over te slaan. Dan heeft de nieuwe partner een jaar de tijd een team op te zetten en zullen we vanaf 2025 weer gewoon op Bussloo te vinden zijn.

We hopen jullie in 2025 gewoon weer te begroeten en binnenkort zullen we jullie latne kennismaken met die nieuwe partner…

Een hele fijne en gezonde zomer toegewenst!

Tot een volgende keer!!

Ante Brinkman