Bas van de Goor Foundation - Autohopper Bussloo Beach

Voor de edities van 2018, 2019 en 2020, hebben we het letterlijk en figuurlijk dicht bij huis gezocht  met de foundation van Bas van de Goor. Zijn foundation stelt zich tot doel om “de kwaliteit van leven van mensen met diabetes te verbeteren door middel van sport en bewegen”. En waarom dit letterlijk en figuurlijk dicht bij ons staat? Eigenlijk zijn hier veel redenen voor te noemen. Als eerste hebben we in ons team persoonlijk veel met Diabetes te maken. Één van onze teamleden heeft zelf Diabetes, de andere hebben broers met diabetes. Kortom Diabetes vormt een groot deel van ons leven, of bij ons zelf of bij onze naasten. Wij hebben gezien en meegemaakt wat Diabetes kan doen met iemands leven.

 

De foundation doet dit “door op een optimistische, inspirerende en uitdagende manier informatie te delen met mensen met diabetes en hun sociale omgeving. Wij informeren ze over de positieve effecten van sport en beweging op een leven met diabetes, laten ze deze effecten ervaren en inspireren ze tot een sportief leven met diabetes”. Als organisatie van een mooi sportevenement ondersteunen wij daarom natuurlijk graag het werk van deze foundation.

 

Daarnaast woont Bas in Apeldoorn en heeft een groot deel van zijn carrière bij de Apeldoornse club “Dynamo” doorgebracht. Hij draagt volleybal nog steeds een erg warm hart toe, en siert zelfs een paar verdiepingen groot de voorgevel van de ingang van het Omnisport in Apeldoorn, waar met regelmaat grote wedstrijden worden gespeeld van zijn “eigen club” op het hoogste niveau, maar ook van onze oranje-helden en -heldinnen.

 

Kortom voor het eerste Goede Doel van ons toernooi konden we ons geen beter goed doel bedenken dan deze!! Op dit moment zijn we, samen met de foundation, aan het kijken hoe we deze samenwerking vorm kunnen geven. Wat we samen kunnen doen, en hoe wel elkaar kunnen versterken. Binnenkort zullen we nadere informatie hierover bekend maken. Hier op de site natuurlijk, en via onze sociale media kanalen.

 

In 2020 en 2021 konden we door Coronageen toernooi draaien. Echter namens Bussloo Beach hebben we wel geld opgehaald door geld op te halen met hardlopen.

 

Hiernaast vind je de resultaten van onze acties!!

Opbrengst 2018

€ 750,00

Opbrengst 2019

€ 1.220,19

Opbrengst 2020

€ 666,95

Totaal opbrengst

€ 2.637,14