Sponsoren

Waarom sponsoren

Een groot toernooi als dit kan niet bestaan zonder sponsoren. En wij zijn dan ook zeer gelukkig met onze sponsoren. En we zijn blij te weten dat de lijst langzaam groeit. Het is natuurlijk ook wel een erg interessant toernooi om te sponsoren. We zijn het grootste beachvolleybaltoernooi in de stedendriehoek, al 25 jaar succesvol met ruim 100 teams per editie. Slechts 1 maal is het toernooi niet doorgegaan in het verleden, en slechts eenmaal eerder gestopt. Niet vanwege het weer, maar vanwege het WK.

Onze regio kent bovendien de drie grootste volleybalverenigingen van Nederland. Avior in Deventer en Dynamo en Alterno uit Apeldoorn. Je kan dus stellen dat we hier in het volleybalhart van Nederland wonen. Hierdoor is het (sociale media) bereik van het aantal mensen, naast de deelnemende teams, ook nog eens enorm groot. Het toernooi trekt daarbij sinds jaar en dag ook een flink aantal teams van buiten onze regio en zelfs een enkel team vanuit het buitenland.

sponsor worden?

Onze opties om te sponsoren zijn dan ook enorm veelzijdig. Wil je materieel sponsoren, of juist alleen financieel? Wil je groots sponsoren of juist kleinschalig? Het kan allemaal. Lees ons sponsordocument of neem met ons contact op middels het formulier. Dan komen we kennismaken en verzorgen we een aanbod op maat.

Follow by Email
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
Instagram